Aquest matí a quarts de cinc de la matinada ens hem aixecat (ben descansats, perquè la terrassa d’abaix ja no fa tant soroll) per anar a l’aereoport d’Alguaire.

Arribar-hi ha sigut una mica complicadet, perquè no està gens indicat. A Balaguer trobo que hi haurà d’haver alguna indicació, i si hi és, que estigués més visible.

L’aereoport és molt petit, realment sembla una parada de l’Alsina Graells… Ho tens tot allí a mà. Només hi ha un avió. Les maletes no es poden perdre. La gent embarca caminant per la pista. Els acompanyants poden veure com pugen a l’avió, les maniobres i com s’enlaira, tot comentant la jugada, ja que la majoria són de poble i ja se sap, estan més avesats a parlar amb desconeguts. M’ha agradat!

Fotos fetes amb el mòbil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.