Avui m’he despedit “oficialment” dels meus segons tutorands de la UOC. És la segona tongada d’estudiants que tinc. La tutoria consisteix en “acompanyar-los” i ajudar-los des de la primera matrícula a la tercera.

És divertit i el fet de saber com se senten en cada moment, pel fet d’haver passat pel mateix anys enrera és molt interessant i penso que els va molt bé.

Aquest segon grup no ha estat tant divertit com el primer, i la meva situació personal d’aquest últim mig any no hi ha ajudat gens, però bé. Ara a esperar els següents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.