Estic al Congrés Internacional de desenvolupament rural que organitza el Centre tecnològic forestal de Catalunya a Solsona. Avui es tocaven temes relacionats amb els telecentres. Algunes ponències han estat més interessants que d’altres, però en general ha sigut molt positiu. He vist gent que feia temps que no veia, hem tocat temes molt interessants que ens afecten laboralment i personalment. He viscut noves experiències com és viure un esdeveniment d’aquest tipus amb l’ordinador engegat i seguint el que es twittejava al respecte (molt divertit per cert, és com un subcongrès…) i formar part d’una taula rodona. Tot molt interessant.

A la taula rodona amb l’Esther Subias, el Ricard Faura i l’Àngel Fernandez

L’Ivan Beà fent la seva exposició

Durant el temps que he treballat com a dinamitzadora del telecentre no hi he vingut mai… Anar a un congrès significava tenir de tancar el telecentre i deixar sense servei els usuaris o deixar algun substitut, i és clar, això nomès es feia si era algo imprescindible. Ara que ja no hi treballo és quan puc anar a aquests llocs…

I ara estic en una habitació d’un seminari! Ben curiós! No hi ha wifi…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.