Gala Coworking

Des de 2009 que portava treballant sola a casa, a Sort. Ara, tot just fa un mes que estic fent de coworker al Gala Coworking, a Barcelona, i ja puc fer una petita reflexió de l’experiència.

Suposo que el bon record que tinc d’haver fet de dinamitzadora del Telecentre del Pallars Sobirà, on entrava i sortia gent de perfils professionals i personals hi té molt a veure. Tenia moltes ganes de provar-ho i la veritat és que m’està agradant.

Som unes 15 persones en aquest espai: 4 treballem sols (Illustradora i disseny gràficFormador y Consultor en Felicidad en el Trabajo, Interactius educatius i jo mateixa) i la resta estant repartits en 3 empreses (Espectalium, CBS Rosés i Slowlife architects).

Hi ha estones que hi ha tranquil·litat total i et pots concentrar i treballar al teu ritme, tant com a casa.

Hi ha moments en que hi ha interferències sonores excessives i t’has de posar els cascos i escoltar música per poder-te aïllar.

En alguna ocasió hi ha moments d’intercanvi, de posta en comú o de comentaris relacionats amb les feines dels altres coworkers… Moments molt enriquidors, i que a casa quan estàs sol, rarament els tens.

A vegades la cosa es descontrola i no hi ha qui treballi. Els riures, o el menjar, fan que desconnectis totalment, però precisament d’això es tracta ;)

Segueixo tenint configurat el Workrave pq cada 1.30 hores es bloquegi l’ordinador durant 10 minuts. Així descanso, m’aixeco i desconnecto.  A casa pujo escales i faig alguna feina domèstica. Aquí surto al carrer, si no plou, i dono una volteta.

De moment estic fent horari de matí i tarda i pujo i baixo caminant. Això sí, no tinc horari fixe…. Vaig al meu aire… Si tinc alguna altra cosa a fer sóc flexible… A Barcelona i a Gràcia, sense horaris i sense tenir de fer desplaçaments llargs i sense grans obligacions s’hi pot viure bastant bé.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.