Una de les feines més interessants i gratificants! Tant si estan enfocades a molta gent o a poca, sempre aprenc coses noves. Preparo els tallers i xerrades de forma personalitzada per tal de poder sintetitzar la informació segons els interessos dels participants.

He vist a l’Instagram del teu fill…

Instagram és la xarxa que més fan servir els adolescents. Però quin ús en fan? Les mares i pares en som conscients? Veurem com funciona tot plegat i com els podem ensenyar i acompanyar en el seu ús.
Pares i Mares d’adolescents.
120 min

Guiar i acompanyar en l’ús de les TIC sense ser-ne un expert

Es reflexiona sobre l’ús de pantalles, s’analitzen possibles riscos i problemes. Es donen algunes pautes per tal de poder guiar i acompanyar als més joves sense ser un expert en les TIC.
Pares, professors i educadors en general
120 min

Ho sé tot de l’Instagram. Tot?

Instagram és la xarxa que usen més els adolescents. Però quin ús en fan? Són conscients de com els afecta a ells i als altres?
6è primària i ESO
120 min

El meu altre jo

Es treballa la identitat digital i es pren consciència de les conseqüències que té l’ús de les xarxes socials. És una xerrada amena, amb un mini joc de rol i la visualització de vídeos curts.
3r i 4t d’ESO
90 min

Ei, has vist? És increïble!

Els adolescents s’informen del que passa bàsicament a través de les xarxes socials. Sovint no saben distingir que és opinió, veritat o mentida. Cal fomentar un esperit crític i ensenyar-los a buscar.
3r i 4t d’ESO
90 min

Fem una web

S’aprèn a fer i a actualitzar una web amb WordPress, des del disseny fins a la publicació. L’alumne acaba amb una web feta.
Gent que vulgui fer-se una web o actualitzar la que té.
3 sessions de 3 hores

SEO i Xarxes Socials

Taller d’introducció al posicionament web i com usar les xarxes socials per augmentar el número de visites a la web.
Persones i petites empreses que ja tenen web
2 hores

Xarxes socials

Taller per aprendre a utilitzar-les com a eina de marketing. A triar entre Facebook, Twitter, Pinterest, o totes a l’hora.
Autònoms i petits empresaris.
Mínim 2h.

Mailchimp

Taller sobre aquesta eina fàcil, elegant i professional, per gestionar les dades dels clients, fer enviaments col·lectius i facilitar-ne la fidelització.
Petits empresaris
3 hores

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”][/siteorigin_widget]