Dels hoax n’he parlat varies vegades. És una cosa que em meravella. La gent rep un correu i el passa. Si t’hi paressis a pensar un moment veuries que allò que et diuen no té massa sentit, i si et pares un altre moment i analitzes quin pot ser el funcionament, segur que arribes a la conclusió que allò que tens al davant no cal passar-ho a ningú més.

Bé, a part dels hoax que volten pel correu electrònic també n’hi ha al Facebook. I ara que aquesta empresa ha fet canvis en les seves polítiques de servei ja tornen a circular.

Doncs res, que són hoax, que no cal perdre el temps en penjar-ho als murs…

Més informació:

One Comment

  1. Jo també n’he parlat diverses vegades. No entenc que la gent sigui tan crèdula que qualsevol cosa que rep amb alguna acusació a algú, a algun producte, o demanant per una causa, amb la nota de “reenvia-ho”, encara hi facin cas. Com dius, una lectura atenta del correu rebut els faria adonar-se que alguna cosa no quadra.

    Hi ha modes sobre el model d’hoax, de spam i de phishing. Darrerament estic rebent correus de gent que diu que escriuen des de l’hospital en algun país africà i demanen que els ajudis. Bé, no sé si tots demanen el mateix, perquè ja no els obro mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.