Dels hoax n’he parlat varies vegades. És una cosa que em meravella. La gent rep un correu i el passa. Si t’hi paressis a pensar un moment veuries que allò que et diuen no té massa sentit, i si et pares un altre moment i analitzes quin pot ser el funcionament, segur que arribes a la conclusió que allò que tens al davant no cal passar-ho a ningú més.

Bé, a part dels hoax que volten pel correu electrònic també n’hi ha al Facebook. I ara que aquesta empresa ha fet canvis en les seves polítiques de servei ja tornen a circular.

Doncs res, que són hoax, que no cal perdre el temps en penjar-ho als murs…

Més informació:

Un comentari

  1. Jo també n’he parlat diverses vegades. No entenc que la gent sigui tan crèdula que qualsevol cosa que rep amb alguna acusació a algú, a algun producte, o demanant per una causa, amb la nota de “reenvia-ho”, encara hi facin cas. Com dius, una lectura atenta del correu rebut els faria adonar-se que alguna cosa no quadra.

    Hi ha modes sobre el model d’hoax, de spam i de phishing. Darrerament estic rebent correus de gent que diu que escriuen des de l’hospital en algun país africà i demanen que els ajudis. Bé, no sé si tots demanen el mateix, perquè ja no els obro mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.