Creus que el teu fill s’està passant?

Taller dirigit a pares, mares i educadors en general, que té com a objectiu reflexionar de com s’ha d’acompanyar als joves en l’ús de les pantalles en general per tal que les conseqüències en el seu futur siguin positives. Es parla sobre usos, mal usos, abusos, identitat digital i reputació en línia.
Molt apropiat per impartir a Instituts, Ampes, a través d’Ajuntaments, Consells Comarcals…
Si hi estiu interessats podeu posar-vos en contacte amb jo (olga@pirineuweb.com)

El CV, d’avorrit res de res

Taller dirigit a gent de totes les edats que tingui una mica de curiositat per saber com es pot fer un currículum creatiu.
Molt apropiat per impartir a Cicles Formatius, Telecentres, Vivers d’empreses, espais joves, UECs… si hi estiu interessats podeu posar-vos en contacte amb jo (olga@pirineuweb.com)

M’estic passant?

Taller dirigit a adolescents que té com a objectiu fer-los reflexionar sobre les hores que passen davant les pantalles.
Molt apropiat per impartir a Instituts, Ampes, UECs… si hi estiu interessats podeu posar-vos en contacte amb jo (olga@pirineuweb.com)

SEO i xarxes socials

Taller d’introducció al Posicionament web i a les xarxes socials per a establiments turístics. Iniciativa organitzada per Bdigital i emmarcada dins del Pla d’Acció 2015 del projecte eTurisme que realitza tallers i càpsules arreu del territori per donar a conèixer les tendències i solucions TIC aplicades al sector Turisme i els beneficis que aquestes poden aportar a les empreses del sector. Es va fer a l’Epicentre de Tremp el 25 de novembre de 2014.

El meu altre jo

Taller dirigit a adolescents, famílies i professors que té com a objectiu conscienciar de l’existència de la identitat digital i de la necessitat de controlar la reputació en línia.
Molt apropiat per impartir a Instituts, Ampes, UECs… si hi estiu interessats podeu posar-vos en contacte amb jo (olga@pirineuweb.com)

Taller de Facebook

Taller de Facebook de 3 hores dirigit als membres de l’Associació de Comerciants del Pallars Sobirà.