WordPress

L’objectiu del curs de WordPress és aprendre a desenvolupar pàgines web. A l’acabar el curs els alumnes són capaços de crear, gestionar i publicar webs.

El curs es pot adaptar a diverses durades i formats, i personalitzar-lo per col·lectius específics (empreses turístiques, esportistes, petits comerços, artistes, etc.)

Posicionament SEO i xarxes socials

Curs d’introducció al posicionament web i a les xarxes socials per a persones i petites empreses que ja tenen web.

L’objectiu del curs és entendre la importància de planificar una bona estratègia i portar-la a la pràctica correcta i eficientment per tal de millorar els resultats i fidelitzar clients.

El curs es pot adaptar a diverses durades i formats segons les necessitats dels participants i col·lectius.

GIMP

El Gimp és un editor d’imatges lliure molt complet i que pot ser un molt bon complement per a tothom. Si t’agrada fer fotos, si tens una web i/o blog, si fas treballs, si fas informes, si et dediques a l’ensenyament… Pràcticament tothom necessita un editor d’imatges avui en dia!

Els cursos de Gimp poden ser presencials i en línia, i es poden adequar a tots els col·lectius i necessitats.

Cursos per a gent gran

La tecnologia avui en dia s’ha de fer servir sí o sí. Per la gent més gran i que no hi ha està molt acostumada els pot representar un problema. Però amb una mica de paciència i ganes poden arribar a aprofitar el més positiu com qualsevol altra persona.

El curs pot tenir diferents formats i preparar-se per diferents col·lectius.