Una de les feines més interessants i gratificants! Tant si estan enfocades a molta gent o a poca, sempre aprenc coses noves. Preparo els tallers i xerrades de forma personalitzada per tal de poder sintetitzar la informació segons els interessos dels participants.

Guiar i acompanyar en l'ús de les TIC sense ser-ne un expert

Es reflexiona sobre l'ús de pantalles, s'analitzen possibles riscos i problemes. Es donen algunes pautes per tal de poder guiar i acompanyar als més joves sense ser un expert en les TIC.
Pares, professors i educadors en general
120 min

El meu altre jo

Es treballa la identitat digital i per prendre consciència de les conseqüències que té l'ús de les xarxes socials. És una xerrada amena, amb un mini joc de rol i la visualització de vídeos curts.
3r i 4t d'ESO
90 min

M'estic passant?

Els adolescents aprenen a detectar si passen massa hores davant les pantalles, es fa una anàlisi de possibles riscos i problemes, se'ls ensenya a tenir-ne el control i es busquen alternatives.
3r i 4t d'ESO
90 min

El CV, d'avorrit res de res

Durant aquest taller s'identifiquen les intel·ligències múltiples, capacitats i habilitats de cada ú, i es donen idees per crear un CV creatiu personalitzat.
Batxillerat, Cicles formatius i per adults que busquin feina
90 min

Fem una web

S'aprèn a fer i a actualitzar una web amb WordPress, des del disseny fins a la publicació. L'alumne acaba amb una web feta.
Gent que vulgui fer-se una web o actualitzar la que té.
3 sessions de 3 hores

SEO i Xarxes Socials

Taller d'introducció al posicionament web i com usar les xarxes socials per augmentar el número de visites a la web.
Persones i petites empreses que ja tenen web
2 hores

Xarxes socials

Taller per aprendre a utilitzar-les com a eina de marketing. A triar entre Facebook, Twitter, Pinterest, o totes a l'hora.
Autònoms i petits empresaris.
Mínim 2h.

Mailchimp

Taller sobre aquesta eina fàcil, elegant i professional, per gestionar les dades dels clients, fer enviaments col·lectius i facilitar-ne la fidelització.
Petits empresaris
3 hores

Necessites més informació?

No dubtis a contactar amb nosaltres. Omple el formulari i et contestarem de seguida.