Intent d’actualització a Intrepid Ibex

Aquest cap de setmana tenia temps, i a sobre estava previst que ploguès molt, així que vaig decidir-me a fer l’actualització de rigor.
Tot va començar normal, però l’alegria va durar poquíssim. Resulta que a l’arrencar petava tot… L’ordinador quedava desprès d’haver comprovat l’estat de les bateries (això que ho feia en un sobretaula!) D’allí no passava! Ho intentava unes 6 vegades, i donava un avís d’error.

Vaig provar de fer la instal·lació algunes vegades més i res.

Vaig decidir tornar a posar el Hardy Heron, i actualitzar, i tampoc vaig tenir éxit. Petava just en el mateix punt.

Al final vaig decidir tornar al Hardy, això si fent la instal·lació neta del tot. Vaig formatejar el home i tot, tot i que la tenia en una altra partició. Des de la última actualització que la cosa no rutllava del tot bé.

I ja està… Em sap greu no haver-me’n sortit, però ja no puc perdre-hi més temps. Penso que la culpa és de la tarja gràfica, una Nvidia.

Si de cas ja miraré d’instalar-ho a l’athek.